Blog

/
29jan2016

Borri UPS systemen tot en met 80kVA beschikbaar met kleine footprint.

  • By Ferry Tulling
  • 1 Tags
  • 0 Comments

The UPS Factory levert nu de Borri systemen tot en met 80 kVA met interne batterijen.

Borri fabriceert als Europese fabrikant al bijna meer als 85 jaar UPS systemen en The UPS Factory is de enige distributeur voor de Benelux.

Borri heeft haar portfolio uitgebreid met nieuwe UPS systemen tot en met 80kVA met interne batterijen waarbij een zeer kleine footprint in gebruik genomen wordt. Ideaal voor de kleinere serverruimtes.

Ontworpen voor bedrijven met kleinere serverruimtes en ideaal om zelf te installeren door de installateur. Deze 3 fasen systemen voldoen aan de laatste eisen in de UPS-markt. De Borri Ingenio UPS beschermt uw bedrijfskritische apparatuur en voorkomt downtime en gegevensverlies.

De nieuwe UPS systemen zijn innovatief, efficiënt, compact en eenvoudige te installeren. De systemen resulteren in lagere operationele kosten door de hoge efficiëntie en lagere warmte dissipatie.

Door toevoeging van de nieuwe modellen is de portfolio van The UPS Factory bv aangaande UPS systemen compleet voor toepassing voor een zeer brede markt. De systemen zijn uitbreidbaar in vermogen en autonomietijd en op afstand te monitoren door middel van een Netwerk Interface.

Kijk op onze website voor de documentatie en de prijzen. Schrijf u nu in!

UPS Prijzen

 

REACTIES