Blog

/
29jan2016

Enkelfase staande of rackmount UPS systemen van 800VA t/m 10.000VA

  • By Ferry Tulling
  • 1 Tags
  • 0 Comments

The UPS Factory bv is onder andere leverancier van zeer hoogwaardige en betrouwbare enkelfase UPS systemen welke uitermate geschikt zijn voor kritische IT toepassing. Maar ook in andere markten worden de UPS systemen van The UPS Factory veelvuldig toegepast.

De plug-and-play systemen variëren van de Line-interactive serie (B60 & B200) tot de dubbel-conversie systemen (B400, B400R, B500, B500R) en zijn direct inzetbaar voor uw beveiliging.

De UPS-sen worden veelvuldig toegepast in de kleinere IT-ruimtes of racks in het midden en klein bedrijf MKB, maar ook in industriële omgevingen. De online-dubbel-conversie systemen zijn voorzien van hoge efficiëntie, ec0-modefunctie, intelligente Smart Slot, USB connectie, SNMP connectie, intelligente monitoring software en hebben een mogelijkheid tot uitbreiding van de autonomietijd. De software kan ervoor zorgen dat uw server systemen automatisch en veilig worden afgesloten zonder verlies van data.

Tevens bent u beschermd met de dubbel conversie systemen van verstoringen van de netspanning. Uw achterliggende apparatuur wordt beschermd tegen pieken, dalen, frequentievariaties, net-vervuiling, transiënten, en dergelijke. Tevens bestaat er een mogelijkheid om een redundant N+1 systeem te creëren.  Ook is het mogelijk de UPS als frequentie-omvormer te laten functioneren, bijvoorbeeld met een ingangsfrequentie van 50 Hz en een uitgangsfrequentie van 60 Hz.

Bent u gewend aan de UPS systemen van Eaton, Schneider/APC of een ander merk dan kunt u gerust eens een van onze systemen proberen. De UPS kwaliteit is gelijkwaardig en wordt geproduceerd in dezelfde type fabriek, echter bespaart u een hoop kosten!

Bezoek onze website en bekijk de documentatie en uw prijzen. Schrijf u nu in!

UPS Prijzen

 

CATEGORIES kostenbesparing UPS

REACTIES