Blog

/
28mei2013

Hoogrendement & Flexibel UPS systeem

  • By Ferry Tulling
  • 1 Tags
  • 0 Comments

De BORRI B9000 FXS is een toonaangevende ultra hoog rendement UPS-systeem.

 

Dubbele Conversie
De B9000 is een van de meest efficiënte noodstroomvoorzieningen welke beschikbaar is op de huidige UPS-markt. De B9000 zorgt voor een grote efficiëntie besparing voor de gebruiker. De B9000 kan worden ingesteld om in parallelbedrijf te functioneren als een N +1 configuratie of anders als een vermogens verhogende optie. Het parallelle besturingssysteem beheert zowel actieve als reactieve belastingen en zorgt voor intelligente verdeling tussen elke afzonderlijke fase.

 

De B9000 is uitgerust met een batterij management systeem dat wordt gekalibreerd overeenkomstig met de specificaties van de meeste accufabrikanten waaronder NiCad’s. De B9000 is geschikt voor bijna elk type belasting van een power factor van zowel 0,9 inductief als 0,9 capacitief (veel andere fabrikanten standaard 0.8pF).

 

IGBT Rectifier
De IGBT (Geïsoleerde Gate Bipolar Transistors) gelijkrichter heeft een bijna verwaarloosbaar input power factor op de netvoeding welke minder dan 3% harmonische vervorming geeft. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat de generator kan worden verkleind met maar liefst 50%. De B9000 serie IGBT gelijkrichter is de perfecte oplossing voor middelgrote tot grote behoeften. De Borri zorgt voor een enorme kostenbesparing als gevolg van verhoogde efficiëntie.

 

Parallelle of N +1
In de normale modus is de B9000 een echte dubbele conversie UPS. De B9000 kan ook worden geprogrammeerd als een frequentieomvormer of in de Eco-mode/Groene-mode als een interactieve online systeem dat verder de energiekosten reduceert. In een parallel configuratie kan een UPS worden verwijderd zonder verstoring van de belasting (zogenaamde hot-swap). De kracht hiervan is dat het reservesysteem online kan gaan zonder onderbreking van de belasting. Het voordeel hiervan is dat er een extra dure koppelschakelaar in de verdeler bespaart kan worden. De B9000 is tot acht machines parallel te schakelen. Flexibiliteit is hierin een enorm voordeel.

 

Efficiency
Het gebruik van diverse technologieën zorgt ervoor dat de B9000 een AC / AC -rendement van 95% biedt. Dit is ongeveer 10% tot 15% beter dan de conventionele UPS en levert besparingen 2.8kW per uur op 80kVA installatie. De B9000 is efficiënt en genereert minder warmte waardoor er minder gekoeld dient te worden. Dit zorgt voor extra energie besparingen.

REACTIES