Blog

/
11sep2014

Nieuwe Rackmount 1-3kVA UPS oplossing gelanceerd!

  • By Ferry Tulling
  • 1 Tags
  • 0 Comments

The UPS Factory brengt de nieuwe online dubbel conversie Borri  B400R rackmount UPS op de markt.

De nieuwe B400 R is verkrijgbaar in de vermogens van 1000VA, 2000VA en 3000VA. Het aanbieden van de allernieuwste technologie van UPS en verbeterde efficiëntie tot 95%, de B400 R stelt klanten in staat om langere autonomietijden en voordeel te bereiken met minder warmte verlies. Het nieuwe “rotatie” systeem levert ook meer bruikbare vermogen met een 0,9 uitgangsvermogen factor.

Een andere belangrijke verbetering van de B400 R is de grootte ervan. Zijn compacte en ergonomische rack en staande ontwerp, maakt het een veel betere pasvorm voor vele 19 inch kasten, in het bijzonder in 2kVA en 3kVA configuraties. Naast het behoud van deze unieke compactheid komt de B400 R komt ook met een grote batterijlader, welke wanneer geïnstalleerd als een rackmount systeem  het mogelijk maakt om maximaal 12 extra batterij modules voor lange autonomietijd toe te passen.

Aanvullende functionaliteit wordt ook bereikt door middel van “hot swap” interne batterijen, welke in een aparte behuizing zit zodat de gebruiker veilig de batterijenkan wisselen zonder dat een uitschakeling van de achterliggende belasting noodzakelijk is.

Betaalbaar, functioneel en betrouwbaar, de B400 R beschikt ook over interactieve software, die compatibel is met een breed scala van besturingssystemen, waaronder Windows, Linux, IBM en HP, alsook gevirtualiseerde platforms, zoals VMware ESX 3.5, 4.0 en 4.1 en VMware ESXi 4.0 is , 4.1, 5.0 en 5.1.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en de unieke prijsstellingen.

CATEGORIES kostenbesparing UPS

REACTIES